Dějiny světového hospodářství

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Žídek, Libor, 1972- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-7380-035-2
Rok: Plzeň : Aleš Čeněk, 2007
Témata:
LEADER 02726nam a22005297a 4500
001 000099487
003 CZ-PrVSE
005 20070926104836.0
007 ta
008 070918s2007 xr d fr 000 0 cze d
015 |a cnb001718561 
020 |a 978-80-7380-035-2  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)187296139 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
072 7 |a 339.7/.9  |x Světová ekonomika a mezinárodní finance  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 337  |x International economics  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 339.9  |2 MRF 
080 |a 338(091)  |2 MRF 
080 |a (100)  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
099 9 |a 339.9ŽÍD 
100 1 |a Žídek, Libor,  |d 1972-  |7 js20020513031  |4 aut 
245 1 0 |a Dějiny světového hospodářství /  |c Libor Žídek 
260 |a Plzeň :  |b Aleš Čeněk,  |c 2007 
300 |a 391 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a světová ekonomika  |7 ph116359  |2 czenas 
650 0 7 |a hospodářské dějiny  |7 ph114703  |2 czenas 
651 7 |a země světa  |7 ge131523  |2 czenas 
653 0 |a 19.-20. století 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
650 0 9 |a world economics  |2 eczenas 
650 0 9 |a economic history  |2 eczenas 
651 9 |a countries of the world  |2 eczenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
911 |a ABA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:2119d6d0-8373-11e9-b724-005056827e52 
911 |a BOA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.mzk.cz/search/handle/uuid:2119d6d0-8373-11e9-b724-005056827e52 
996 |1 HSTU1  |3 A 6892-V1  |4 N:P  |5 4202127454  |8 20071106  |9 339.9ŽÍD  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH studovna I  |t prezenční  |u UEP01 
996 |1 PJMSK  |3 F197284b  |4 N:P  |5 3142213504  |8 20070918  |9 339.9ŽÍD  |f 81  |g 13966  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20071010 
996 |1 PKHD  |3 F197284  |4 N:P  |5 3142213124  |8 20070921  |9 339.9ŽÍD  |f 83  |g 14029  |l UEP01  |m BOOK  |p MI  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |v Ztráta  |w 20070926 
996 |1 PKHD  |3 F197284f  |4 N:P  |5 3142226576  |8 20090212  |9 339.9ŽÍD  |f 83  |g 19321  |l UEP01  |m BOOK  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20090223 
996 |1 PSKLA  |3 F197284c  |4 N:P  |5 3142213505  |8 20070918  |9 339.9ŽÍD  |f 81  |g 13966  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20071010 
996 |1 PSKLA  |3 F197284d  |4 N:P  |5 3142215230  |8 20071112  |9 339.9ŽÍD  |f 81  |g 14717  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20071115 
996 |1 PSKLA  |3 F197284e  |4 N:P  |5 3142215777  |8 20080102  |9 339.9ŽÍD  |f 81  |g 14922  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20080104 
996 |1 PSTUD  |3 F197284a  |4 N:P  |5 3142213503  |8 20070918  |9 339.9ŽÍD  |f 85  |g 13966  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20071010