Hospodářský vývoj českých zemí v období 1848-1992

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Jakubec, Ivan, 1960- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-245-1450-5
Rok: Praha : Oeconomica, 2008
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
LEADER 05385nam a22008057a 4500
001 000131965
003 CZ-PrVSE
005 20091125141657.0
007 ta
008 090309s2008 xr a frb 000 0 cze d
015 |a cnb001852145 
020 |a 978-80-245-1450-5  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)320220681 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
072 7 |a 338.3/.4  |x Hospodářská a výrobní odvětví  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 338  |x Production  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 338(091)  |2 MRF 
080 |a 338  |2 MRF 
080 |a (437)  |2 MRF 
080 |a 330.35  |2 MRF 
099 9 |a 338JAK 
245 0 0 |a Hospodářský vývoj českých zemí v období 1848-1992 /  |c Ivan Jakubec ... [et al.] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Oeconomica,  |c 2008 
300 |a 289 s. :  |b il. 
500 |a Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Národohospodářská fakulta 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
648 4 |a 1848-1992 
650 0 7 |a hospodářské dějiny  |7 ph114703  |2 czenas 
650 0 7 |a hospodářské poměry  |7 ph137610  |2 czenas 
650 0 7 |a ekonomický růst  |7 ph114429  |2 czenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
653 0 |a hospodářský vývoj 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
650 0 9 |a economic history  |2 eczenas 
650 0 9 |a economic conditions  |2 eczenas 
650 0 9 |a economic development  |2 eczenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 9 |a college textbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Jakubec, Ivan,  |d 1960-  |7 jn20000401176  |4 aut 
975 1 |a Efmertová, Marcela C.,  |d 1959-  |7 jn99240000191  |4 oth 
975 1 |a Szobi, Pavel  |4 oth 
975 1 |a Štemberk, Jan,  |d 1977-  |7 xx0029865  |4 oth 
911 |a ABA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:14a75ed0-be49-11e3-b110-005056827e51 
911 |a BOA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.mzk.cz/search/handle/uuid:14a75ed0-be49-11e3-b110-005056827e51 
996 |1 HPUVV  |3 A 7787-V2  |4 vl. tisk  |5 4202130074  |8 20090414  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HSTU1  |3 A 7787-V1  |4 N:P  |5 4202129870  |8 20090316  |9 338JAK  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH studovna I  |t prezenční  |u UEP01 
996 |1 PJMSK  |3 Sc29179/13  |4 N:vl. tisk  |5 3142227822  |8 20090309  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20090403 
996 |1 PJMSK  |3 Sc29179/14  |4 N:vl. tisk  |5 3142227823  |8 20090309  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20090403 
996 |1 PJMSK  |3 Sc29179/21  |4 N:G  |5 3142287008  |8 20160118  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20160118 
996 |1 PKEKE  |3 Sc29179/18  |4 N:P  |5 3142251933  |8 20111101  |9 338JAK  |f 83  |g 29313  |l UEP01  |m BOOK  |q KEKE  |s DISLOK: Krejčová, Nikola - ISIS3805  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20111102 
996 |1 PKHD  |3 Sc29179/15  |4 N:P  |5 3142232379  |8 20091027  |9 338JAK  |f 83  |g 21564  |l UEP01  |m BOOK  |p MI  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |v Ztráta  |w 20091029 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29179/1  |4 N:vl. tisk  |5 3142227810  |8 20090309  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20090313 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29179/10  |4 N:vl. tisk  |5 3142227819  |8 20090309  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20090309 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29179/17  |4 N:náhrada  |5 3142246028  |8 20110224  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20110225 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29179/19  |4 N:G  |5 3142287006  |8 20160118  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20160118 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29179/20  |4 N:G  |5 3142287007  |8 20160118  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20160118 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29179/22  |4 N:náhrada  |5 3142286824  |8 20160122  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20160122 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29179/5  |4 N:vl. tisk  |5 3142227814  |8 20090309  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20090309 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29179/6  |4 N:vl. tisk  |5 3142227815  |8 20090309  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20090309 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29179/7  |4 N:vl. tisk  |5 3142227816  |8 20090309  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20090309 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29179/8  |4 N:vl. tisk  |5 3142227817  |8 20090309  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20090309 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29179/9  |4 N:vl. tisk  |5 3142227818  |8 20090309  |9 338JAK  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20090309 
996 |1 PSRSV  |3 Sc29179/16  |4 N:P  |5 3142243351  |8 20101129  |9 338JAK  |f 83  |g 26061  |l UEP01  |m BOOK  |p MS  |q Střed. reg. a správních vě  |t na dislokovaném  |u UEP01  |v Nenalezeno  |w 20101130 
996 |1 PSTUD  |3 Sc29179  |4 N:vl. tisk  |5 3142227809  |8 20090309  |9 338JAK  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20090313 
996 |1 PSTUD  |3 Sc29179/2  |4 N:vl. tisk  |5 3142227811  |8 20090309  |9 338JAK  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20090313 
996 |1 PSTUD  |3 Sc29179/3  |4 N:vl. tisk  |5 3142227812  |8 20090309  |9 338JAK  |f 84  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20090313 
996 |1 PSTUD  |3 Sc29179/4  |4 N:vl. tisk  |5 3142227813  |8 20090309  |9 338JAK  |f 84  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20090313