Kompletní průvodce síťového experta

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Donahue, Gary A. (Autor)
Další autoři: Vaida, Pavel, 1979- (Překladatel)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-251-2247-1
Rok: Brno : Computer Press, 2009
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
LEADER 02285nam a22005177a 4500
001 000133778
003 CZ-PrVSE
005 20100416141459.0
007 ta
008 090729s2009 xr a fr 001 0 cze d
015 |a cnb001963666 
020 |a 978-80-251-2247-1  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)433012715 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 004.7  |x Počítačové sítě  |2 Konspekt  |9 23 
072 9 |a 004.6  |x Interfacing and communications  |2 Conspectus  |9 23 
080 |a 004.7  |2 MRF 
080 |a 004.7:004.451.2  |2 MRF 
080 |a 004.71/.72  |2 MRF 
099 9 |a 004.7DON 
100 1 |a Donahue, Gary A.  |7 mzk2009517588  |4 aut 
245 1 0 |a Kompletní průvodce síťového experta /  |c Gary A. Donahue ; [překlad Pavel Vaida] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b Computer Press,  |c 2009 
300 |a 528 s. :  |b il. 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
500 |a Obálkový podnázev: vše, co potřebujete o sítích vědět, a nedozvěděli jste se v kurzech CCNA 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a počítačové sítě  |7 ph115867  |2 czenas 
650 0 7 |a správa počítačových sítí  |7 ph198774  |2 czenas 
650 0 7 |a síťové technologie  |7 ph126396  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
650 0 9 |a computer networks  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer network administration  |2 eczenas 
650 0 9 |a computer network technology  |2 eczenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
765 0 |t Network warrior  |9 Česky 
700 1 |a Vaida, Pavel,  |d 1979-  |7 xx0032095  |4 trl 
911 |a ABA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:2bf17160-ee2d-11e4-b834-005056827e51 
911 |a BOA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.mzk.cz/search/handle/uuid:2bf17160-ee2d-11e4-b834-005056827e51 
996 |1 PJMHS  |3 F202313b  |4 N:P  |5 3142264491  |8 20130204  |9 004.7DON  |f 81  |g 34716  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20130415 
996 |1 PJMSK  |3 F202313a  |4 N:P  |5 3142233041  |8 20091109  |9 004.7DON  |f 81  |g 21921  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20091120 
996 |1 PSTUD  |3 F202313  |4 N:P  |5 3142230910  |8 20090729  |9 004.7DON  |f 84  |g 20923  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20090820