Regionální politika a její nástroje

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Stejskal, Jan, 1980- (Autor), Kovárník, Jaroslav, 1980- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-7367-588-2
Rok: Praha : Portál, 2009
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
LEADER 03148cam a22006137a 4500
001 000158853
003 CZ-PrVSE
005 20100831111205.0
007 ta
008 091118s2009 xr d fr 000 0 cze d
015 |a cnb001964624 
020 |a 978-80-7367-588-2  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)480851178 
040 |a JHD001  |b cze  |c JHD001  |d JHD001  |d ABA006 
072 7 |a 332  |x Regionální ekonomie, regionální ekonomika  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 333  |x Economics of land and energy  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 332.055.2  |2 MRF 
080 |a 332.14  |2 MRF 
080 |a 005.71-025.27  |2 MRF 
080 |a 001.891:005.591  |2 MRF 
080 |a (4-672EU)  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
099 9 |a 332.1STE 
100 1 |a Stejskal, Jan,  |d 1980-  |7 mzk2007377609  |4 aut 
245 1 0 |a Regionální politika a její nástroje /  |c Jan Stejskal, Jaroslav Kovárník 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Portál,  |c 2009 
300 |a 212 s. :  |b il. 
650 0 7 |a regionální rozvoj  |7 ph125083  |2 czenas 
650 0 7 |a regionální politika  |7 ph125081  |2 czenas 
650 0 7 |a klastry (ekonomie)  |7 ph331142  |2 czenas 
650 0 7 |a vědecké programy  |7 ph198704  |2 czenas 
651 7 |a země Evropské unie  |7 ge131521  |2 czenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
650 0 9 |a regional development  |2 eczenas 
650 0 9 |a regional policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a clusters (economics)  |2 eczenas 
650 0 9 |a scientific programs  |2 eczenas 
651 9 |a European Union countries  |2 eczenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Kovárník, Jaroslav,  |d 1980-  |7 mzk2007423745  |4 aut 
996 |1 HPUVV  |3 A 8271-V2  |4 N:P  |5 4202131014  |8 20091119  |9 332STE  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 8271-V3  |4 N:P  |5 4202131015  |8 20091119  |9 332STE  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 8271-V4  |4 N:P  |5 4202131445  |8 20100204  |9 332STE  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 8271-V5  |4 N:P  |5 4202131446  |8 20100204  |9 332STE  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 8271-V6  |4 N:P  |5 4202131447  |8 20100204  |9 332STE  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 8271-V7  |4 N:P  |5 4202131448  |8 20100204  |9 332STE  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 8271-V8  |4 N:P  |5 4202131449  |8 20100204  |9 332STE  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HSTU1  |3 A 8271-V1  |4 N:P  |5 4202131016  |8 20091118  |9 332STE  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH studovna I  |t prezenční  |u UEP01 
996 |1 PJMHS  |3 F203324b  |4 N:P  |5 3142234297  |8 20091207  |9 332.1STE  |f 81  |g 22383  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20100114 
996 |1 PSKLA  |3 F203324a  |4 N:P  |5 3142234296  |8 20091207  |9 332.1STE  |f 81  |g 22383  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20100104 
996 |1 PSTUD  |3 F203324  |4 N:P  |5 3142234295  |8 20091207  |9 332.1STE  |f 84  |g 22383  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20100107