Francouzsko-český, česko-francouzský velký slovník

Podrobná bibliografie
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-87062-05-0
Rok: V Brně : Lingea, 2007
Vydání:1. vyd.
Témata:
LEADER 02198nam a22004817a 4500
001 000166564
003 CZ-PrVSE
005 20101112225653.0
007 ta
008 100322s2007 xr fr 000 0 cze d
015 |a cnb001747773 
020 |a 978-80-87062-05-0  |q (váz.) 
035 |a (OCoLC)190412925 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 0 |a cze  |a fre 
072 7 |a 811.133.1  |x Francouzština  |2 Konspekt  |9 11 
072 9 |a 440  |x French language  |2 Conspectus  |9 11 
080 |a 811.133.1  |2 MRF 
080 |a 811.162.3  |2 MRF 
080 |a 81'374.8-022.215  |2 MRF 
080 |a (038)81  |2 MRF 
099 9 |a 8-FJ-S 
245 0 0 |a Francouzsko-český, česko-francouzský velký slovník 
246 1 |i Název na rubu tit. s.:  |a Lingea velký slovník francouzsko-český a česko-francouzský 
246 3 |a Česko-francouzský, francouzsko-český velký slovník 
250 |a 1. vyd. 
260 |a V Brně :  |b Lingea,  |c 2007 
300 |a 1375 s. 
500 |a Obálkový podnázev: --nejen pro překladatele 
650 0 7 |a francouzština  |7 ph135297  |2 czenas 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
655 7 |a dvojjazyčné překladové slovníky  |7 fd208746  |2 czenas 
650 0 9 |a French language  |2 eczenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
655 9 |a bilingual translation dictionaries  |2 eczenas 
911 |a ABA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:89764eb0-ebda-11e8-bc37-005056827e51 
911 |a BOA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.mzk.cz/search/handle/uuid:89764eb0-ebda-11e8-bc37-005056827e51 
996 |1 PJMSK  |3 F204016a  |4 N:P  |5 3142236607  |8 20100322  |9 8-FJ-S  |f 81  |g 23317  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20100419 
996 |1 PKROJ  |3 F204016b  |4 N:P  |5 3142243296  |8 20101208  |9 8-FJ-S  |f 83  |g 26234  |l UEP01  |m BOOK  |q KROJ  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20101214 
996 |1 PKROJ  |3 F204016c  |4 N:P  |5 3142243443  |8 20110104  |9 8-FJ-S  |f 83  |g 26410  |l UEP01  |m BOOK  |q KROJ  |s DISLOK: Priesolová, Janka - ISIS1156  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20110107 
996 |1 PSTUD  |3 F204016  |4 N:P  |5 3142236606  |8 20100322  |9 8-FJ-S  |f 85  |g 23317  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20100408