Gramática aplicada de la lengua española

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Čermák, Petr, 1968- (Autor), Andrés Castillo, David (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:španělština
ISBN:978-80-246-1923-1
Rok: Praha : Karolinum, 2011
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
LEADER 01573nam a22004577a 4500
001 000207137
003 CZ-PrVSE
005 20120803204429.0
007 ta
008 111221s2011 xr fr 000 0 spa d
015 |a cnb002235081 
020 |a 978-80-246-1923-1  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)776504387 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 0 |a spa  |a cze 
072 7 |a 811.134  |x Iberorománské jazyky  |2 Konspekt  |9 11 
072 9 |a 460  |x Spanish and Portuguese languages  |2 Conspectus  |9 11 
080 |a 811.134.2  |2 MRF 
080 |a 81'36  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
080 |a (076.5)  |2 MRF 
099 9 |a 8-ŠJ-K-GRA 
100 1 |a Čermák, Petr,  |d 1968-  |7 jn20040206005  |4 aut 
245 1 0 |a Gramática aplicada de la lengua española /  |c Petr Čermák, David Andrés Castillo 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Karolinum,  |c 2011 
300 |a 161 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Částečně český text 
650 0 7 |a španělština  |7 ph127867  |2 czenas 
650 0 7 |a mluvnice  |7 ph115331  |2 czenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 7 |a praktická cvičení  |7 fd133118  |2 czenas 
650 0 9 |a Spanish language  |2 eczenas 
650 0 9 |a grammar  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
655 9 |a problems, exercises, etc.  |2 eczenas 
700 1 |a Andrés Castillo, David  |7 pna2011674940  |4 aut 
996 |1 PJMHS  |3 F210379  |4 N:P  |5 3142254023  |8 20111221  |9 8-ŠJ-K-GRA  |f 81  |g 30225  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120224