Obchodní angličtina

Bibliographic Details
Main Author: Šudoma, Milan, 1979- (Author)
Format: Book
Language:Czech
ISBN:978-80-266-0401-3
Year: Brno : Edika , 2014
Edition:2. vyd.
Series:Jazyky (Edika). Učebnice
Subjects:
LEADER 02165nam a22005777a 4500
001 000253293
003 CZ-PrVSE
005 20141006144023.0
007 ta
008 140116s2014 xr a fr 000 0 cze d
015 |a cnb002519486 
020 |a 978-80-266-0401-3  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)870287743 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 0 |a cze  |a eng 
072 7 |a 811.111  |x Angličtina  |2 Konspekt  |9 11 
072 9 |a 420  |x English and Old English (Anglo-Saxon)  |2 Conspectus  |9 11 
080 |a 811.111  |2 MRF 
080 |a 659.144.1  |2 MRF 
080 |a 316.776  |2 MRF 
080 |a 005.91:82-6  |2 MRF 
080 |a 81'373.46  |2 MRF 
080 |a (075)  |2 MRF 
099 9 |a 8-AJ-K-OBCH 
100 1 |a Šudoma, Milan,  |d 1979-  |7 mzk2007295177  |4 aut 
245 1 0 |a Obchodní angličtina /  |c Milan Šudoma 
246 3 1 |i Souběžný název na obálce:  |a Business English 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Brno :  |b Edika ,  |c 2014 
300 |a 208 s. :  |b il. +  |e 1 CD-ROM 
490 1 |a Jazyky. Učebnice 
500 |a Anglicko-český, česko-anglický slovníček 
500 |a Obálkový podnázev: vše, co potřebujete pro rozvoj písemného i ústního projevu 
650 0 7 |a angličtina  |7 ph114056  |2 czenas 
650 0 7 |a obchodní jednání  |7 ph123553  |2 czenas 
650 0 7 |a obchodní komunikace  |7 ph123556  |2 czenas 
650 0 7 |a obchodní korespondence  |7 ph115515  |2 czenas 
650 0 7 |a oborová terminologie  |7 ph138998  |2 czenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
650 0 9 |a English language  |2 eczenas 
650 0 9 |a negotiation in business  |2 eczenas 
650 0 9 |a communication in business  |2 eczenas 
650 0 9 |a commercial correspondence  |2 eczenas 
650 0 9 |a terminology (professional)  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks  |2 eczenas 
830 0 |a Jazyky (Edika).  |p Učebnice 
993 |a 006037764 
996 |1 PJMHS  |3 F217066a  |4 N:P  |5 3142271977  |8 20140116  |9 8-AJ-K-OBCH  |f 81  |g 38112  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |s CD  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20140314 
996 |1 PSTUD  |3 F217066  |4 N:P  |5 3142271976  |8 20140116  |9 8-AJ-K-OBCH  |f 81  |g 38112  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |s CD  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20140210