1000 italských slovíček

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Ferrarová, Miroslava, 1977- (Autor)
Další autoři: Čuma, Aleš, 1967- (Ilustrátor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-266-0187-6
Rok: Brno : Edika, 2014
Vydání:2. vyd.
Edice:Ilustrovaný slovník (Edika)
Témata:
LEADER 01690nam a22004577a 4500
001 000261036
003 CZ-PrVSE
005 20150112231419.0
007 ta
008 140606s2014 xr a fr 000 0 cze d
015 |a cnb002442252 
020 |a 978-80-266-0187-6  |q (váz.) 
035 |a (OCoLC)880868080 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 0 |a cze  |a ita 
072 7 |a 811.131  |x Italo-románské jazyky  |2 Konspekt  |9 11 
072 9 |a 450  |x Italian, Sardinian, Dalmatian, Romanian  |2 Conspectus  |9 11 
080 |a 811.131.1  |2 MRF_2003 
080 |a 81'373  |2 MRF_2003 
080 |a (038)81  |2 MRF_2003 
099 9 |a 8-IJ-S 
100 1 |a Ferrarová, Miroslava,  |d 1977-  |7 mzk2006348754  |4 aut 
245 1 0 |a 1000 italských slovíček /  |c Miroslava Ferrarová ; [ilustrace Aleš Čuma] 
246 3 |a Tisíc italských slovíček 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Brno :  |b Edika,  |c 2014 
300 |a 136 s. :  |b il. 
490 1 |a Ilustrovaný slovník 
546 |a Český a italský text 
650 0 7 |a italština  |7 ph121249  |2 czenas 
650 0 7 |a slovní zásoba  |7 ph166083  |2 czenas 
655 7 |a jazykové slovníky  |7 fd132493  |2 czenas 
650 0 9 |a Italian language  |2 eczenas 
650 0 9 |a vocabulary  |2 eczenas 
655 9 |a language dictionaries  |2 eczenas 
700 1 |a Čuma, Aleš,  |d 1967-  |7 jn19981002679  |4 ill 
830 0 |a Ilustrovaný slovník (Edika) 
996 |1 PJMSK  |3 F218363a  |4 N:P  |5 3142276273  |8 20140606  |9 8-IJ-S  |f 81  |g 39366  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20141009 
996 |1 PSTUD  |3 F218363  |4 N:P  |5 3142276272  |8 20140606  |9 8-IJ-S  |f 85  |g 39366  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20140819