Interkulturní psychologie : vybrané kapitoly

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Čeněk, Jiří, 1984- (Autor), Smolík, Josef, 1976- (Autor), Vykoukalová, Zdeňka, 1979- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-247-5414-7 ;
Rok: Praha : Grada, 2016
Vydání:Vydání 1.
Edice:Psyché (Grada)
Témata:
LEADER 02182nam a22005417i 4500
001 000303868
003 CZ-PrVSE
005 20160906224027.0
007 ta
008 160203s2016 xr ac fr 001 0 cze d
015 |a cnb002765936 
020 |a 978-80-247-5414-7 ;  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)944218610 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 159.9  |x Psychologie  |2 Konspekt  |9 17 
072 9 |a 150  |x Psychology  |2 Conspectus  |9 17 
080 |a 159.9:316.72  |2 MRF_2003 
080 |a 001.2  |2 MRF_2003 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 159.9ČEN 
100 1 |a Čeněk, Jiří,  |d 1984-  |7 ola2014802430  |4 aut 
245 1 0 |a Interkulturní psychologie :  |b vybrané kapitoly /  |c Jiří Čeněk, Josef Smolík, Zdeňka Vykoukalová 
250 |a Vydání 1. 
264 1 |a Praha :  |b Grada,  |c 2016 
300 |a 312 stran :  |b ilustrace, portréty 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Psyché 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a interkulturní psychologie  |7 ph221974  |2 czenas 
650 0 7 |a metodologie  |7 ph137622  |2 czenas 
650 0 7 |a mezioborový kontext  |7 ph136927  |2 czenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
650 0 9 |a cross-cultural psychology  |2 eczenas 
650 0 9 |a methodology  |2 eczenas 
650 0 9 |a interdisciplinary context  |2 eczenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Smolík, Josef,  |d 1976-  |7 js20020729002  |4 aut 
700 1 |a Vykoukalová, Zdeňka,  |d 1979-  |7 mub2010596317  |4 aut 
830 0 |a Psyché (Grada) 
996 |1 HPUVV  |3 A 11967-V1  |4 N:P  |5 4202140292  |8 20160225  |9 159.9ČEN  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 PJMHS  |3 F222959a  |4 N:P  |5 3142287828  |8 20160203  |9 159.9ČEN  |f 81  |g 44140  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20160329 
996 |1 PSTUD  |3 F222959  |4 N:P  |5 3142287827  |8 20160203  |9 159.9ČEN  |f 84  |g 44140  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20160215