Obsluha mzdy a platu

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Šubrt, Bořivoj, 1948- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-7554-008-9
Rok: Olomouc : ANAG, 2016
Vydání:2. aktualizované vydání
Edice:Práce, mzdy, pojištění (ANAG)
Témata:
LEADER 01874nam a22005057i 4500
001 000304927
003 CZ-PrVSE
005 20160920172515.0
007 ta
008 160330s2016 xr fr 000 0 cze d
015 |a cnb002786523 
020 |a 978-80-7554-008-9  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)951553622 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
072 7 |a 331  |x Práce  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 331  |x Labor economics  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 331.2  |2 MRF_2003 
080 |a (437.3)  |2 MRF_2003 
080 |a (035)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 331.2ŠUB 
100 1 |a Šubrt, Bořivoj,  |d 1948-  |7 jn19990209898  |4 aut 
245 1 0 |a Obsluha mzdy a platu /  |c Bořivoj Šubrt 
250 |a 2. aktualizované vydání 
264 1 |a Olomouc :  |b ANAG,  |c 2016 
300 |a 583 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Práce, mzdy, pojištění 
650 0 7 |a mzdy  |7 ph123087  |2 czenas 
650 0 7 |a platy  |7 ph188875  |2 czenas 
650 0 7 |a mzdové účetnictví  |7 ph123086  |2 czenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
650 0 9 |a wages  |2 eczenas 
650 0 9 |a salaries  |2 eczenas 
650 0 9 |a payroll accounting  |2 eczenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
830 0 |a Práce, mzdy, pojištění (ANAG) 
996 |1 PJMHS  |3 F223572b  |4 N:P  |5 3142289487  |8 20160330  |9 331.2ŠUB  |f 81  |g 44411  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20160429 
996 |1 PSKLA  |3 F223572a  |4 N:P  |5 3142289486  |8 20160330  |9 331.2ŠUB  |f 81  |g 44411  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20160408 
996 |1 PSTUD  |3 F223572  |4 N:P  |5 3142289485  |8 20160330  |9 331.2ŠUB  |f 84  |g 44411  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20160413