Němčina : 500 vět k překladu : úroveň B2-C1

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Podhajská, Eva, 1950- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-271-0666-0
Rok: Praha : Grada, 2018
Vydání:První vydání
Edice:Velmi lehce
Témata:
LEADER 01884nam a22005297i 4500
001 000540451
003 CZ-PrVSE
005 20190208134256.0
007 ta
008 180212s2018 xr fr 000 0 cze d
015 |a cnb002964775 
020 |a 978-80-271-0666-0  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1031054265 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
041 0 |a cze  |a ger 
072 7 |a 811.112.2  |x Němčina  |2 Konspekt  |9 11 
072 9 |a 430  |x German language  |2 Conspectus  |9 11 
080 |a 811.112.2  |2 MRF_2003 
080 |a 811.162.3  |2 MRF_2003 
080 |a (07.063)81  |2 MRF_2003 
080 |a (07.064)81  |2 MRF_2003 
099 9 |a 8-NJ-K-NĚM 
100 1 |a Podhajská, Eva,  |d 1950-  |7 mzk2007381880  |4 aut 
245 1 0 |a Němčina :  |b 500 vět k překladu : úroveň B2-C1 /  |c Eva Podhajská 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b Grada,  |c 2018 
300 |a 221 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Velmi lehce 
500 |a Obálkový podnázev: cvičebnice pro pokročilé 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Český a německý text 
650 0 7 |a němčina  |7 ph115512  |2 czenas 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
653 0 |a jazyková úroveň B2-C1 
655 7 |a jazykové učebnice, texty, příručky (B)  |7 fd600891  |2 czenas 
655 7 |a jazykové učebnice, texty, příručky (C)  |7 fd600892  |2 czenas 
650 0 9 |a German language  |2 eczenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
655 9 |a language textbooks, texts, handbooks (B)  |2 eczenas 
655 9 |a language textbooks, texts, handbooks (C)  |2 eczenas 
830 0 |a Velmi lehce 
996 |1 PSTUD  |3 F227227  |4 N:P  |5 3142310807  |8 20180212  |9 8-NJ-K-NĚM  |f 84  |g 48551  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20180221