Etiketa obchodníka

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Špaček, Ladislav, 1949- (Autor)
Další autoři: Vano, Robert, 1948- (Fotograf)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-270-4530-3
Rok: Praha : Ladislav Špaček, 2018
Vydání:Vydání druhé
Témata:
LEADER 01629cam a22004577i 4500
001 000552546
003 CZ-PrVSE
005 20191223143459.0
007 ta
008 180813s2018 xr ac fr 000 0 cze d
015 |a cnb003020355 
020 |a 978-80-270-4530-3  |q (vázáno) 
035 |a (OCoLC)1085381349 
040 |a OLA001  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
072 7 |a 395  |x Společenské chování. Etiketa  |2 Konspekt  |9 1 
072 9 |a 395  |x Etiquette (manners)  |2 Conspectus  |9 1 
080 |a 395:658  |2 MRF_2003 
080 |a 316.776  |2 MRF_2003 
080 |a 395  |2 MRF_2003 
080 |a (035)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 395ŠPA 
100 1 |a Špaček, Ladislav,  |d 1949-  |7 jn20000402870  |4 aut 
245 1 0 |a Etiketa obchodníka /  |c Ladislav Špaček ; fotografie Robert Vano 
250 |a Vydání druhé 
264 1 |a Praha :  |b Ladislav Špaček,  |c 2018 
300 |a 217 stran :  |b barevné ilustrace, portréty 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a manažerská etiketa  |7 ph514351  |2 czenas 
650 0 7 |a obchodní komunikace  |7 ph123556  |2 czenas 
650 0 7 |a etiketa  |7 ph125923  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
650 0 9 |a business etiquette  |2 eczenas 
650 0 9 |a communication in business  |2 eczenas 
650 0 9 |a etiquette  |2 eczenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Vano, Robert,  |d 1948-  |7 jn20000728780  |4 pht 
996 |1 PSTUD  |3 F228841  |4 N:P  |5 3142324488  |8 20190118  |9 395ŠPA  |f 84  |g 50331  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20190208