Poor economics : barefoot hedge-fund managers, DIY doctors and the surprising truth about life on less than $1 a day

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Banerjee, Abhijit V., 1961- (Autor), Duflo, Esther, 1972- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:angličtina
ISBN:978-0-718-19366-9
Rok: London : Penguin Books, 2012
Témata:
LEADER 01891nam a22004457i 4500
001 000569784
003 CZ-PrVSE
005 20200507160817.0
007 ta
008 190530s2012 xxkd fr 001 0 eng d
020 |a 978-0-718-19366-9  |q (brožováno) 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
072 7 |a 364  |x Sociální problémy vyžadující podporu a pomoc. Sociální zabezpečení  |2 Konspekt  |9 18 
072 9 |a 361  |x Social problems and social welfare in general  |2 Conspectus  |9 18 
080 |a 364.662  |2 MRF_2003 
080 |a 339.96  |2 MRF_2003 
080 |a (1-773)  |2 MRF_2003 
080 |a (048.8)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 364.6BAN 
100 1 |a Banerjee, Abhijit V.,  |d 1961-  |7 jo2006346248  |4 aut 
245 1 0 |a Poor economics :  |b barefoot hedge-fund managers, DIY doctors and the surprising truth about life on less than $1 a day /  |c Abhijit V. Banerjee and Esther Duflo 
246 3 0 |a Poor economics :  |b barefoot hedge-fund managers, DIY doctors and the surprising truth about life on less than 1 dollar a day 
264 1 |a London :  |b Penguin Books,  |c 2012 
300 |a xi, 303 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a chudoba  |7 ph119230  |2 czenas 
650 0 7 |a hospodářská pomoc  |7 ph120821  |2 czenas 
651 7 |a rozvojové země  |7 ge137969  |2 czenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
650 0 9 |a poverty  |2 eczenas 
650 0 9 |a economic assistance  |2 eczenas 
651 9 |a developing countries  |2 eczenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
700 1 |a Duflo, Esther,  |d 1972-  |7 pna2007370743  |4 aut 
996 |1 PSTUD  |2 SKPEX  |3 F229463  |4 N:P  |5 3142326736  |8 20190530  |9 364.6BAN  |f 84  |g 51111  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |r Knihovna P. Eislera  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20190624