Debt management in transition countries: experience and perspectives

Podrobná bibliografie
Další autoři: Šević, Željko, 1968- (Editor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:angličtina
ISBN:978-80-89013-33-3
Rok: Bratislava : NISPAcee, [2007]
Témata:
LEADER 02033nam a22005417i 4500
001 000609895
003 CZ-PrVSE
005 20200601115835.0
007 ta
008 190618t20072007xo a fr 000 0 eng d
020 |a 978-80-89013-33-3  |q (brožováno) 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
072 7 |a 336.1/.5  |x Veřejné finance  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 336  |x Public finance  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 336.27  |2 MRF_2003 
080 |a 336.02  |2 MRF_2003 
080 |a 336.1/.5  |2 MRF_2003 
080 |a (4-191.2)+(4-11)  |2 MRF_2003 
080 |a (078.7)  |2 MRF_2003 
080 |a (082)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 336.2ŠEV 
245 0 0 |a Debt management in transition countries: experience and perspectives /  |c edited by Željko Šević 
264 1 |a Bratislava :  |b NISPAcee,  |c [2007] 
264 4 |c ©2007 
300 |a 252 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy 
648 4 |a 2000-2007 
650 0 7 |a veřejný dluh  |7 ph126180  |2 czenas 
650 0 7 |a finanční politika  |7 ph134663  |2 czenas 
650 0 7 |a veřejné finance  |7 ph127079  |2 czenas 
650 0 7 |a fiskální politika  |7 ph114558  |2 czenas 
651 7 |a Evropa střední a východní  |7 ge128476  |2 czenas 
655 7 |a případové studie  |7 fd133208  |2 czenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
650 0 9 |a public debts  |2 eczenas 
650 0 9 |a financial policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a public finance  |2 eczenas 
650 0 9 |a fiscal policy  |2 eczenas 
651 9 |a Europe, Central and Eastern  |2 eczenas 
655 9 |a case studies  |2 eczenas 
700 1 |a Šević, Željko,  |d 1968-  |7 jx20100823030  |4 edt 
710 2 |a Network of Institutes and Schools of Public Administration in Central and Eastern Europe  |7 mzk2004218512  |4 pbl 
996 |1 PSKLA  |3 F229478  |4 N:náhrada  |5 3142322372  |8 20190618  |9 336.2ŠEV  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20190626