Advertising by design : generating and designing creative ideas across media

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Landa, Robin, 1954- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:angličtina
ISBN:978-1-118-97105-5
Rok: Hoboken : Wiley, [2016]
Vydání:Third edition
Témata:
LEADER 01650nam a22004577i 4500
001 000610738
003 CZ-PrVSE
005 20190828143541.0
007 ta
008 190719t20162016xxud frbi 000 0 eng d
020 |a 978-1-118-97105-5  |q (brožováno) 
040 |a JHD001  |b cze  |c JHD001  |d JHD001  |e rda 
072 7 |a 659  |x Reklama. Public relations. Média  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 659  |x Advertising and public relations  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 659.1  |2 MRF 
080 |a 659.113  |2 MRF 
080 |a 766:655  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
099 9 |a 659.1LAN 
100 1 |a Landa, Robin,  |d 1954-  |7 utb2010568319  |4 aut 
245 1 0 |a Advertising by design :  |b generating and designing creative ideas across media /  |c Robin Landa 
250 |a Third edition 
264 1 |a Hoboken :  |b Wiley,  |c [2016] 
264 4 |c ©2016 
300 |a xiii, 248 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Terminologický slovník 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a reklama a propagace  |7 ph116035  |2 czenas 
650 0 7 |a reklamní strategie  |7 ph229515  |2 czenas 
650 0 7 |a grafický design  |7 ph116550  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
650 0 9 |a advertising  |2 eczenas 
650 0 9 |a advertising strategy  |2 eczenas 
650 0 9 |a graphic design  |2 eczenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
996 |1 HKM  |3 A 13607-V1  |5 4202143837  |8 20190719  |9 659.1LAN  |f 83  |g 736  |l UEP01  |m BOOK  |q J. Hradec KM  |s DISLOK: Gunina, Daria - ISIS72427  |t na dislokovaném  |u UEP01