One billion Americans : the case for thinking bigger

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Yglesias, Matthew, 1981- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:angličtina
ISBN:978-0-593-19021-0
Rok: New York : Portfolio : Penguin, [2020]
Témata:
LEADER 02185nam a22006137i 4500
001 000681024
003 CZ-PrVSE
005 20210201082821.0
007 ta
008 201118t20202020xxu fr 000 0 eng d
020 |a 978-0-593-19021-0  |q (vázáno) 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
072 7 |a 314  |x Demografie. Populace  |2 Konspekt  |9 18 
072 9 |a 304  |x Factors affecting social behavior  |2 Conspectus  |9 18 
080 |a 314  |2 MRF_2014 
080 |a 33  |2 MRF_2003 
080 |a 502/504  |2 MRF_2003 
080 |a 314.116  |2 MRF_2003 
080 |a 314.15:323.1  |2 MRF_2003 
080 |a 338  |2 MRF_2003 
080 |a (73)  |2 MRF_2003 
080 |a (048.8)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 314YGL 
100 1 |a Yglesias, Matthew,  |d 1981-  |7 vse20211100231  |4 aut 
245 1 0 |a One billion Americans :  |b the case for thinking bigger /  |c Matthew Yglesias 
246 3 |a 1 billion Americans 
264 1 |a New York :  |b Portfolio :  |b Penguin,  |c [2020] 
264 4 |c ©2020 
300 |a 267 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy 
648 7 |a 21. století  |7 ch460559  |2 czenas 
650 0 7 |a obyvatelstvo  |7 ph123621  |2 czenas 
650 0 7 |a ekonomické aspekty  |7 ph137591  |2 czenas 
650 0 7 |a environmentální aspekty  |7 ph137596  |2 czenas 
650 0 7 |a demografický vývoj  |7 ph119369  |2 czenas 
650 0 7 |a migrační politika  |7 ph137748  |2 czenas 
650 0 7 |a hospodářské poměry  |7 ph137610  |2 czenas 
651 7 |a Spojené státy americké  |7 ge128584  |2 czenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
648 9 |a 21st century  |2 eczenas 
650 0 9 |a population  |2 eczenas 
650 0 9 |a economic aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a environmental aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a demographic transition  |2 eczenas 
650 0 9 |a migration policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a economic conditions  |2 eczenas 
651 9 |a United States  |2 eczenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
996 |1 PSKLA  |3 F232476  |4 N:P  |5 3142347810  |8 20201118  |9 314YGL  |f 81  |g 54940  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20210201