Vzpomínky na T.G. Masaryka

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Engliš, Karel, 1880-1961 (Autor)
Další autoři: Hanuš, Jiří, 1963- (Autor úvodu atd.)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-210-9790-2
Rok: Brno : Muni Press, 2021
Vydání:1. vydání
Edice:English, Karel, 1880-1961. Dílo
Pocta osobnostem
Témata:
LEADER 02484cam a22006737i 4500
001 000684062
003 CZ-PrVSE
005 20210506101724.0
007 ta
008 210323s2021 xr ach fr 000 0dcze d
015 |a cnb003312423 
020 |a 978-80-210-9790-2  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1260122843 
040 |a ULG001  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
072 7 |a 32  |x Politika  |2 Konspekt  |9 15 
072 7 |a 929  |x Biografie  |2 Konspekt  |9 8 
072 9 |a 320  |x Political science (politics and government)  |2 Conspectus  |9 15 
072 9 |a 920  |x Biography, genealogy, insignia  |2 Conspectus  |9 8 
080 |a 32-051  |2 MRF_2003 
080 |a 33-051  |2 MRF_2003 
080 |a (437)  |2 MRF_2003 
080 |a 929  |2 MRF_2003 
080 |a (0:82-94)  |2 MRF__2003 
080 |a (0:82-6)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 32ENG 
100 1 |a Engliš, Karel,  |d 1880-1961  |7 jk01030495  |4 aut 
245 1 0 |a Vzpomínky na T.G. Masaryka /  |c Karel Engliš ; předmluva Jiří Hanuš 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Brno :  |b Muni Press,  |c 2021 
300 |a 63 stran :  |b ilustrace, portéty, faksimile 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Pocta osobnostem 
490 1 |a Dílo Karla Engliše ;  |v 1 
500 |a "Pamětní tisk u příležitosti konání Masarykových dnů 2021"--Preliminária 
504 |a Obsahuje bibliografii 
600 1 7 |a Masaryk, Tomáš Garrigue,  |d 1850-1937  |7 jk01080472  |2 czenas 
600 1 7 |a Engliš, Karel,  |d 1880-1961  |7 jk01030495  |2 czenas 
648 7 |a 20. století  |7 ch460558  |2 czenas 
650 0 7 |a prezidenti  |7 ph124601  |2 czenas 
650 0 7 |a ekonomové  |7 ph119838  |2 czenas 
650 0 7 |a politici  |7 ph115781  |2 czenas 
651 7 |a Československo  |7 ge131689  |2 czenas 
655 7 |a autobiografické vzpomínky  |7 fd131854  |2 czenas 
655 7 |a korespondence  |7 fd132681  |2 czenas 
648 9 |a 20th century  |2 eczenas 
650 0 9 |a presidents  |2 eczenas 
650 0 9 |a economists  |2 eczenas 
650 0 9 |a politicians  |2 eczenas 
651 9 |a Czechoslovakia  |2 eczenas 
655 9 |a autobiographical reminiscences  |2 eczenas 
655 9 |a correspondence  |2 eczenas 
700 1 |a Hanuš, Jiří,  |d 1963-  |7 jn20000400877  |4 aui 
800 1 |a English, Karel,  |d 1880-1961.  |t Dílo 
830 0 |a Pocta osobnostem 
996 |1 PSTUD  |3 F232901  |4 N:P  |5 3142349234  |8 20210331  |9 32ENG  |f 84  |g 55512  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20210510