Masters of scale : surprising truths from the World's most successful entrepreneurs

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Hoffman, Reid, 1967- (Autor), Cohen, June (Autor), Triff, Deron (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:angličtina
ISBN:978-1-78763-460-2
Rok: London : Bantam Press, 2021
Vydání:First published
Témata:
LEADER 01746cam a22004697i 4500
001 000689593
003 CZ-PrVSE
005 20220125075332.0
007 ta
008 210920s2021 xxk fr 001 0 eng d
020 |a 978-1-78763-460-2  |q (brožováno) 
040 |a ABG001  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
072 7 |a 658  |x Řízení a správa podniku  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 658  |x General management  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 658.114-051  |2 MRF_2003 
080 |a 658.114  |2 MRF_2003 
080 |a 658:17.024.4  |2 MRF_2003 
080 |a (0.062)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 658.1HOF 
100 1 |a Hoffman, Reid,  |d 1967-  |7 utb2013763966  |4 aut 
245 1 0 |a Masters of scale :  |b surprising truths from the World's most successful entrepreneurs /  |c Reid Hoffman with June Cohen and Deron Triff 
246 3 0 |a Surprising truths from the World's most successful entrepreneurs 
250 |a First published 
264 1 |a London :  |b Bantam Press,  |c 2021 
300 |a 281 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a podnikatelé  |7 ph124163  |2 czenas 
650 0 7 |a podnikání  |7 ph115766  |2 czenas 
650 0 7 |a úspěch v podnikání  |7 ph286292  |2 czenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
650 0 9 |a businessmen  |2 eczenas 
650 0 9 |a business  |2 eczenas 
650 0 9 |a success in business  |2 eczenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
700 1 |a Cohen, June  |7 xx0019982  |4 aut 
700 1 |a Triff, Deron  |4 aut 
996 |1 PSKLA  |3 F234285  |4 N:P  |5 3142357855  |8 20211203  |9 658.1HOF  |f 81  |g 56982  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20220126