Karel Engliš : ekonom, který pomohl vybudovat Československo

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hlaváč, Martin, 1980- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-242-8008-0
Rok: Praha : Euromedia Group, 2021
Vydání:Vydání první
Edice:Universum (Euromedia Group)
Témata:
LEADER 02261cam a22006377i 4500
001 000692280
003 CZ-PrVSE
005 20220404153716.0
007 ta
008 220225s2021 xr ach fr 001 0bcze d
015 |a cnb003391557 
020 |a 978-80-242-8008-0  |q (vázáno) 
035 |a (OCoLC)1315530150 
040 |a TUG001  |b cze  |c ABA006  |d CBA001  |e rda  |d ABA006 
072 7 |a 33  |x Ekonomie  |2 Konspekt  |9 4 
072 7 |a 929  |x Biografie  |2 Konspekt  |9 8 
072 9 |a 330  |x Economics  |2 Conspectus  |9 4 
072 9 |a 920  |x Biography, genealogy, insignia  |2 Conspectus  |9 8 
080 |a 33-051  |2 MRF_2003 
080 |a 354.21-051  |2 MRF_2003 
080 |a 330.8  |2 MRF_2014 
080 |a (437.3)  |2 MRF_2003 
080 |a (437)  |2 MRF_2003 
080 |a 929  |2 MRF_2003 
080 |a (092)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 929HLA 
100 1 |a Hlaváč, Martin,  |d 1980-  |7 xx0262412  |4 aut 
245 1 0 |a Karel Engliš :  |b ekonom, který pomohl vybudovat Československo /  |c Martin Hlaváč 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Euromedia Group,  |c 2021 
300 |a 399 stran :  |b ilustrace (některé barevné), portréty, faksimile 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Universum 
504 |a Obsahuje bibliografii,bibliografické odkazy a rejstřík 
600 1 7 |a Engliš, Karel,  |d 1880-1961  |7 jk01030495  |2 czenas 
648 4 |a 1880-1961 
648 7 |a 19.-20. století  |7 ch757015  |2 czenas 
650 0 7 |a ekonomové  |7 ph119838  |2 czenas 
650 0 7 |a ministři financí  |7 ph249635  |2 czenas 
650 0 7 |a ekonomické teorie  |7 ph114428  |2 czenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 7 |a Československo  |7 ge131689  |2 czenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
648 9 |a 19th-20th centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a economists  |2 eczenas 
650 0 9 |a ministers of finance  |2 eczenas 
650 0 9 |a economics (theory)  |2 eczenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
651 9 |a Czechoslovakia  |2 eczenas 
655 9 |a biography  |2 eczenas 
830 0 |a Universum (Euromedia Group) 
996 |1 PSTUD  |3 F234693  |4 N:P  |5 3142359600  |8 20220329  |9 929HLA  |f 84  |g 57374  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20220419