Aktualizace I/1 k zákonům I/2022 : úplná znění zákonů po novelách

Podrobná bibliografie
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISSN:1802-8322
1802--8268 ;
Rok: Český Těšín : Poradce, s.r.o., 2022
Edice:Zákony 2021
Témata:
LEADER 02733nam a22006617i 4500
001 000693051
003 CZ-PrVSE
005 20220525075454.0
007 ta
008 220520s2022 xr fr 000 0 cze d
020 |q (Brožováno) 
022 |a 1802-8322  |l 1802-8322 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
072 7 |a 336.1/.5  |x Veřejné finance  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 336  |x Public finance  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 336.22  |2 MRF_2003 
080 |a 351.72  |2 MRF_2003 
080 |a 336.226.3  |2 MRF_2003 
080 |a 336.226.322  |2 MRF_2014 
080 |a 331.346.2  |2 MRF_2003 
080 |a 336.226.4  |2 MRF_2003 
080 |a (437.3)  |2 MRF_2003 
080 |a (094.5)  |2 MRF_2003 
080 |a (0.072)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 336.2ZÁK 
245 0 0 |a Aktualizace I/1 k zákonům I/2022 :  |b úplná znění zákonů po novelách 
246 1 4 |a Úplné znění - zákony I. 2022 :  |b aktualizace I/1 
264 1 |a Český Těšín :  |b Poradce, s.r.o.,  |c 2022 
300 |a 224 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Zákony 2022,  |x 1802--8268 ;  |v I, část A 
500 |a Každý rok vychází nové základní dílo a několik aktualizací 
500 |a Pro celý soubor Zákony I-VI je klíčový název Zákony a příslušné datum 
505 2 |t Daň z přidané hodnoty —  |t Spotřební daně —  |t Vyhláška o změně sazby základní náhrady za používání silničních motorových vozidel a stravného a o stanovení průměrné ceny pohonných hmot pro účely poskytování cestovních náhrad 
650 0 7 |a daně  |7 ph114293  |2 czenas 
650 0 7 |a spotřební daně  |7 ph125968  |2 czenas 
650 0 7 |a daň z přidané hodnoty  |7 ph119339  |2 czenas 
650 0 7 |a cestovní náhrady  |7 ph119112  |2 czenas 
650 0 7 |a silniční daň  |7 ph125531  |2 czenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
655 7 |a zákony  |7 fd133886  |2 czenas 
655 7 |a komentáře  |7 fd132578  |2 czenas 
650 0 9 |a taxation  |2 eczenas 
650 0 9 |a spendings tax  |2 eczenas 
650 0 9 |a value-added tax  |2 eczenas 
650 0 9 |a travel allowances  |2 eczenas 
650 0 9 |a road traffic tax  |2 eczenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 9 |a laws  |2 eczenas 
655 9 |a commentaries  |2 eczenas 
772 0 |a Zákony I/2022 část A : úplná znění zákonů daňových a souvisejících předpisů k 1.1.2022  |x 1802-8268  |w (CZ-PrVSE)690819 
830 0 |a Zákony 2021 
LKR |a UP  |b 690819  |l UEP01  |n Zákony I  |m Aktualizace k zákonům I, 2022 
996 |1 PSTUD  |3 F234320/I/1  |4 N:P  |5 3142359970  |8 20220520  |9 336.2ZÁK  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20220526