Problémy konkursního řízení a jejich řešení : [praktická příručka]

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kozel, Roman, 1974- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:80-7201-400-5
Rok: Praha : Linde, 2003
Vydání:2. rozš. a přeprac. vyd.
Témata:
LEADER 01304nam a22003737a 4500
001 000047595
003 CZ-PrVSE
005 20051201151544.0
008 030502s2003 xr ||||| cze |
015 |a cnb001199784 
020 |a 80-7201-400-5  |q (brož.) 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 0 |a cze 
044 |a xr 
080 |a 347.736 
080 |a 343.535 
099 9 |a 347.7KOZ 
100 1 |a Kozel, Roman,  |d 1974-  |7 mzk2003184989  |4 aut 
245 1 0 |a Problémy konkursního řízení a jejich řešení :  |b [praktická příručka] /  |c Roman Kozel 
250 |a 2. rozš. a přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b Linde,  |c 2003 
300 |a 471 s. 
500 |a Podnázev z obálky 
500 |a Podle právního stavu k 1.3.2003 
650 0 7 |a obchodní právo  |7 ph115517  |2 czenas 
653 0 |a konkurzní řízení 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
650 0 9 |a commercial law  |2 eczenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
BAS |a skc58017 
996 |1 PDPZ2  |3 F187491  |5 3142169043  |8 20030807  |9 347.7KOZ  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PJMSK  |3 F187491a  |5 3142169044  |8 20030807  |9 347.7KOZ  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918