Personální management, řízení, organizace

Podrobná bibliografie
Další autoři: Kasper, Helmut, 1948- (Editor), Mayrhofer, Wolfgang, 1958- (Editor), Cempírek, Bruno (Překladatel)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:80-86131-57-2
Rok: Praha : Linde, 2005
Témata:
LEADER 03154nam a22005777a 4500
001 000090438
003 CZ-PrVSE
005 20091006110613.0
007 ta
008 051212s2005 xr a fr 000 0 cze d
015 |a cnb001583614 
020 |a 80-86131-57-2  |q (váz.) 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 005  |x Management. Řízení  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 650  |x Management and auxiliary services  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 005.95/.96  |2 MRF 
080 |a 005.21  |2 MRF 
080 |a 005.591  |2 MRF 
099 9 |a 005.9KAS 
245 0 0 |a Personální management, řízení, organizace /  |c editoři Helmut Kasper, Wolfgang Mayrhofer ; [přeložili Bruno Cempírek ... et al.] 
260 |a Praha :  |b Linde,  |c 2005 
300 |a 592 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a personální management  |7 ph115721  |2 czenas 
650 0 7 |a strategický management  |7 ph116291  |2 czenas 
650 0 7 |a management změny  |7 ph136743  |2 czenas 
653 0 |a řízení organizací 
653 0 |a organizační kultura 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
650 0 9 |a personnel management  |2 eczenas 
650 0 9 |a strategic planning  |2 eczenas 
650 0 9 |a management of change  |2 eczenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
765 0 |t Personalmanagement, Führung, Organisation  |9 Česky 
700 1 |a Kasper, Helmut,  |d 1948-  |7 mzk2005304336  |4 edt 
700 1 |a Mayrhofer, Wolfgang,  |d 1958-  |7 mzk2005304337  |4 edt 
700 1 |a Cempírek, Bruno  |7 ola2003198092  |4 trl 
996 |1 HKM  |3 A 6799-V2  |4 N:P  |5 4202129434  |8 20081121  |9 005.95/.96KAS  |f 83  |l UEP01  |m BOOK  |q J. Hradec KM  |s DISLOK: Vinšová, Tereza - ISIS57757  |t na dislokovaném  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 6799-V3  |4 N:G  |5 4202135747  |8 20120216  |9 005.95/.96KAS  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 6799-V6  |4 N:G  |5 4202137949  |8 20131112  |9 005.95/.96KAS  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HSKL1  |3 A 6799-V4  |4 N:G  |5 4202137947  |8 20131112  |9 005.95/.96KAS  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH sklad I  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HSKL1  |3 A 6799-V5  |4 N:G  |5 4202137948  |8 20131112  |9 005.95/.96KAS  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH sklad I  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HSTU1  |3 A 6799-V1  |4 N:P  |5 4202127231  |8 20070926  |9 005.95/.96KAS  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH studovna I  |t prezenční  |u UEP01 
996 |1 PJMHS  |3 F193320g  |4 N:náhrada  |5 3142276712  |8 20150107  |9 005.9KAS  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20150311 
996 |1 PSKLA  |3 F193320a  |4 N:P  |5 3142197001  |8 20051212  |9 005.9KAS  |f 81  |g 7364  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20060113 
996 |1 PSKLA  |3 F193320d  |4 N:G  |5 3142253991  |8 20120419  |9 005.9KAS  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120419 
996 |1 PSKLA  |3 F193320f  |4 N:G  |5 3142270540  |8 20131204  |9 005.9KAS  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20131204 
996 |1 PSTUD  |3 F193320  |4 N:P  |5 3142197000  |8 20051212  |9 005.9KAS  |f 85  |g 7364  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20060113