Světová válka : stati o jejím vzniku i jejích osudech

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Pekař, Josef, 1870-1937 (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
Rok: Praha : Vesmír, 1921
Témata:
On-line přístup:Digitalizovaný dokument
LEADER 02135nam a22004337a 4500
001 000131481
003 CZ-PrVSE
005 20091209114934.0
007 ta
008 090203s1921 xr fr 000 0 cze d
015 |a cnb001270711 
020 |q (Váz.) 
035 |a (OCoLC)21850501 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
072 7 |a 94(100)  |x Světové dějiny  |2 Konspekt  |9 8 
072 9 |a 909  |x World history  |2 Conspectus  |9 8 
080 |a 94(100)"1914/1918"  |2 MRF 
080 |a 327  |2 MRF 
099 9 |a 940.3PEK 
100 1 |a Pekař, Josef,  |d 1870-1937  |7 jk01092389  |4 aut 
245 1 0 |a Světová válka :  |b stati o jejím vzniku i jejích osudech /  |c Josef Pekař 
260 |a Praha :  |b Vesmír,  |c 1921 
300 |a 247 s. 
520 3 |a Na základě dokumentů o první světové válce, zveřejněných státy i jednotlivci až po roce 1918, jsou analyzovány příčiny vzniku, průběh i důsledky války. Pouze okrajová pozornost je věnována jejím dopadům na ekonomiku státu nebo na obyvatelstvo postižených zemí 
650 0 7 |a první světová válka (1914-1918)  |7 ph126327  |2 czenas 
650 0 7 |a mezinárodní vztahy  |7 ph137626  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny politických teorií  |7 ph507314  |2 czenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
650 0 9 |a World War (1914-1918)  |2 eczenas 
650 0 9 |a international relations  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of political theories  |2 eczenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
856 4 1 |u https://kramerius.vse.cz/search/handle/uuid:056b32b0-4634-11e0-b416-0013d398622b  |y Digitalizovaný dokument 
911 |a ABA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:cff60ec0-26df-11e5-8401-001018b5eb5c 
911 |a ABA006  |d zdigitalizováno  |u https://kramerius.vse.cz/search/handle/uuid:056b32b0-4634-11e0-b416-0013d398622b 
911 |a BOA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.mzk.cz/search/handle/uuid:cff60ec0-26df-11e5-8401-001018b5eb5c 
996 |1 PDPZ1  |3 ZF226  |4 N:G; PC=14255/57  |5 3142226338  |8 20090203  |9 940.3PEK  |f 89  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 1  |t přísně prezenční  |u UEP01  |w 20090212