Přeskočit na obsah
cze
English
Čeština
Váš účet
Přihlásit se...
Dostupnost
Vyhledávání v katalogu knihovny
|
Vyhledávání v e-zdrojích
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Vytvořit citaci
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
The management of catering operations
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Merricks, Paul
(Autor)
,
Jones, Peter
(Autor)
,
Paul Merricks, Peter Jones
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
angličtina
ISBN:
0-304-32550-3
Rok:
London :
Cassell,
1992
Témata:
společné stravování
stravovací zařízení
služby
pohostinství
operační management
food services
catering establishments
service industries
hospitality industry
operations management
marketing služeb
Dostupnost
Další údaje
MARC21
×
Načítá se...