Hospodářské a sociální dějiny Československa 1918-1992. Díl 2, Období 1945-1992

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Průcha, Václav, 1931- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-7239-228-5
Rok: Brno : Doplněk, 2009
Vydání:1. vyd.
Témata:
LEADER 03260nam a22006137a 4500
001 000155096
003 CZ-PrVSE
005 20100604151304.0
007 ta
008 091007s2009 xr fr 000 0dcze d
015 |a cnb001315784 
020 |a 978-80-7239-228-5  |q (váz.) 
035 |a (OCoLC)56851680 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
072 7 |a 94(437)  |x Dějiny Česka a Slovenska  |2 Konspekt  |9 8 
072 9 |a 943.7  |x Czechia and Slovakia  |2 Conspectus  |9 8 
080 |a 338(091)  |2 MRF 
080 |a 308(091)  |2 MRF 
080 |a 338.12  |2 MRF 
080 |a (437)  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
099 9 |a 338.1PRŮ 
100 1 |a Průcha, Václav,  |d 1931-  |7 jk01101432  |4 aut 
245 1 0 |a Hospodářské a sociální dějiny Československa 1918-1992.  |n Díl 2,  |p Období 1945-1992 /  |c Václav Průcha a kolektiv 
246 3 0 |a Období 1945-1992 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b Doplněk,  |c 2009 
300 |a 1002 s. 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy 
648 7 |a 1945-1992  |7 ch460658  |2 czenas 
650 0 7 |a hospodářské dějiny  |7 ph114703  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální dějiny  |7 ph125782  |2 czenas 
650 0 7 |a hospodářské cykly  |7 ph120824  |2 czenas 
651 7 |a Československo  |7 ge131689  |2 czenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
650 0 9 |a economic history  |2 eczenas 
650 0 9 |a social history  |2 eczenas 
650 0 9 |a business cycles  |2 eczenas 
651 9 |a Czechoslovakia  |2 eczenas 
655 9 |a surveys  |2 eczenas 
996 |1 HPUVV  |3 A 4667/II-V2  |5 4202131106  |8 20091204  |9 338.1PRŮ  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HSTU1  |3 A 4667/II-V1  |4 N:P  |5 4202131064  |8 20091203  |9 338.1PRŮ  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH studovna I  |t prezenční  |u UEP01 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/IIc  |4 N:P  |5 3142241459  |8 20100930  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 25246  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20101019 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/IIf  |4 N:P  |5 3142248152  |8 20110505  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 27385  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20110523 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/IIg  |4 N:P  |5 3142248158  |8 20110505  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 27385  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20110523 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/IIh  |4 N:P  |5 3142248749  |8 20110517  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 27460  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20110531 
996 |1 PJMHS  |3 F189531/IIch  |4 N:P  |5 3142296159  |8 20160923  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 45507  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20170201 
996 |1 PKHD  |3 F189531/IIa  |4 N:P  |5 3142233803  |8 20091207  |9 338.1PRŮ  |f 83  |g 22362  |l UEP01  |m BOOK  |p MI  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |v Ztráta  |w 20091208 
996 |1 PKHD  |3 F189531/IIb  |4 N:G  |5 3142240985  |8 20101001  |9 338.1PRŮ  |f 83  |l UEP01  |m BOOK  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20101001 
996 |1 PKHD  |3 F189531/IId  |4 N:G  |5 3142241551  |8 20110105  |9 338.1PRŮ  |f 83  |l UEP01  |m BOOK  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20110105 
996 |1 PKHD  |3 F189531/IIe  |4 N:G  |5 3142244515  |8 20110113  |9 338.1PRŮ  |f 83  |l UEP01  |m BOOK  |p MI  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |v Ztráta  |w 20110113 
996 |1 PSTUD  |3 F189531/II  |4 N:P  |5 3142232302  |8 20091007  |9 338.1PRŮ  |f 85  |g 21419  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20091029