Tangram aktuell 3. Lektion 1–4. Kursbuch + Arbeitsbuch

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dallapiazza, Rosa-Maria (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:němčina
ISBN:978-3-19-001818-5
Rok: Ismaning : Hueber, 2005
Edice:Deutsch als Fremdsprache.
Témata:
LEADER 01739nam a22004457a 4500
001 000206421
003 CZ-PrVSE
005 20120626095834.0
007 ta
008 111108s2005 gw a fr 000 0 ger d
020 |a 978-3-19-001818-5  |q (brož.) 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
072 7 |a 811.112.2  |x Němčina  |2 Konspekt  |9 11 
072 9 |a 430  |x German language  |2 Conspectus  |9 11 
080 |a 811.112.2  |2 MRF 
080 |a 81'36  |2 MRF 
080 |a 81'373  |2 MRF 
080 |a (07.063)81  |2 MRF 
080 |a (076.1)  |2 MRF 
099 9 |a 8-NJ-K-TAN 
245 0 0 |a Tangram aktuell 3.  |n Lektion 1–4.  |p Kursbuch + Arbeitsbuch /  |c von Rosa-Maria Dallapiazza ... [et al.] 
260 |a Ismaning :  |b Hueber,  |c 2005 
300 |a vi, 168 s. :  |b il. +  |e 1 CD 
490 1 |a Deutsch als Fremdsprache. Niveaustufe B1/1 
650 0 7 |a němčina  |7 ph115512  |2 czenas 
650 0 7 |a mluvnice  |7 ph115331  |2 czenas 
650 0 7 |a slovní zásoba  |7 ph166083  |2 czenas 
655 7 |a jazykové učebnice, texty, příručky (B)  |7 fd600891  |2 czenas 
655 7 |a pracovní sešity  |7 fd133116  |2 czenas 
650 0 9 |a German language  |2 eczenas 
650 0 9 |a grammar  |2 eczenas 
650 0 9 |a vocabulary  |2 eczenas 
655 9 |a language textbooks, texts, handbooks (B)  |2 eczenas 
655 9 |a activity books  |2 eczenas 
700 1 |a Dallapiazza, Rosa-Maria  |7 xx0025676  |4 aut 
830 0 |a Deutsch als Fremdsprache.  |n Niveaustufe B1/1 
996 |1 PJMHS  |3 E46326/I  |4 N:P  |5 3142252918  |8 20111108  |9 8-NJ-K-TAN  |f 81  |g 29414  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |s CD  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120127 
996 |1 PJMSK  |3 E46326/Ia  |4 N:P  |5 3142252919  |8 20111108  |9 8-NJ-K-TAN  |f 81  |g 29414  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |s CD  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120127