Provozní management : příklady

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Svobodová, Hana, 1961- (Autor), Mejdrech, Vlastimil, 1956- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-245-1845-9
Rok: Praha : Oeconomica, 2012
Vydání:2. přeprac. vyd.
Témata:
LEADER 03465nam a22006377a 4500
001 000214710
003 CZ-PrVSE
005 20121001151354.0
007 ta
008 120210s2012 xr d fr 000 0 cze d
015 |a cnb002343078 
020 |a 978-80-245-1845-9  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)791321814 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
072 7 |a 658  |x Řízení a správa podniku  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 658  |x General management  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 005.93  |2 MRF 
080 |a 658.5  |2 MRF 
080 |a 658.562.2  |2 MRF 
080 |a 338.32  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
099 9 |a 658.5SVO 
100 1 |a Svobodová, Hana,  |d 1961-  |7 mzk2005274819  |4 aut 
245 1 0 |a Provozní management :  |b příklady /  |c Hana Svobodová, Vlastimil Mejdrech 
250 |a 2. přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b Oeconomica,  |c 2012 
300 |a 96 s. :  |b il. 
500 |a Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta podnikohospodářská 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a provozní management  |7 ph312527  |2 czenas 
650 0 7 |a výrobní management  |7 ph116702  |2 czenas 
650 0 7 |a spotřeba materiálu  |7 ph385197  |2 czenas 
650 0 7 |a výrobní kapacita  |7 ph598144  |2 czenas 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
650 0 9 |a operations management  |2 eczenas 
650 0 9 |a production management  |2 eczenas 
650 0 9 |a material consumption  |2 eczenas 
650 0 9 |a industrial capacity  |2 eczenas 
655 9 |a college textbooks  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
700 1 |a Mejdrech, Vlastimil,  |d 1956-  |7 mzk2010563896  |4 aut 
996 |1 HPUVV  |3 S 2075-V1  |4 N:P  |5 4202135750  |8 20120220  |9 658.5SVO  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 PJMHS  |3 Sc29328/7  |4 N:vl. tisk  |5 3142254831  |8 20120210  |9 658.5SVO  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120227 
996 |1 PJMSK  |3 Sc29328/8  |4 N:vl. tisk  |5 3142254832  |8 20120210  |9 658.5SVO  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120227 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29328/10  |4 N:G  |5 3142295129  |8 20170327  |9 658.5SVO  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20170327 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29328/3  |4 N:vl. tisk  |5 3142254827  |8 20120210  |9 658.5SVO  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120210 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29328/4  |4 N:vl. tisk  |5 3142254828  |8 20120210  |9 658.5SVO  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120210 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29328/5  |4 N:vl. tisk  |5 3142254829  |8 20120210  |9 658.5SVO  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120210 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29328/6  |4 N:vl. tisk  |5 3142254830  |8 20120210  |9 658.5SVO  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120210 
996 |1 PSKLA  |3 Sc29328/9  |4 N:G  |5 3142256148  |8 20120405  |9 658.5SVO  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120405 
996 |1 PSTUD  |3 Sc29328  |4 N:vl. tisk  |5 3142254824  |8 20120210  |9 658.5SVO  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20120216 
996 |1 PSTUD  |3 Sc29328/1  |4 N:vl. tisk  |5 3142254825  |8 20120210  |9 658.5SVO  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20120216 
996 |1 PSTUD  |3 Sc29328/2  |4 N:vl. tisk  |5 3142254826  |8 20120210  |9 658.5SVO  |f 84  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20120216