Změny v rozmístění světového hospodářství

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vošta, Milan, 1962- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-245-1668-4
Rok: Praha : Oeconomica, 2010
Vydání:Vyd. 2.
Edice:Vysokoškolská učebnice (Oeconomica)
Témata:
LEADER 02709nam a22006257a 4500
001 000215404
003 CZ-PrVSE
005 20121026215007.0
007 ta
008 120229s2010 xr d fr 001 0 cze d
015 |a cnb002124311 
020 |a 978-80-245-1668-4  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)681496845 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
072 7 |a 339.7/.9  |x Světová ekonomika a mezinárodní finance  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 337  |x International economics  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 339.9  |2 MRF 
080 |a 316.42  |2 MRF 
080 |a 338.45  |2 MRF 
080 |a 620.9  |2 MRF 
080 |a 314  |2 MRF 
080 |a 656  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
099 9 |a 339.9VOŠ 
100 1 |a Vošta, Milan,  |d 1962-  |7 jn20001227310  |4 aut 
245 1 0 |a Změny v rozmístění světového hospodářství /  |c Milan Vošta 
250 |a Vyd. 2. 
260 |a Praha :  |b Oeconomica,  |c 2010 
300 |a 158 s. :  |b il. 
490 1 |a Vysokoškolská učebnice 
500 |a Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a světová ekonomika  |7 ph116359  |2 czenas 
650 0 7 |a globální změny  |7 ph120571  |2 czenas 
650 0 7 |a průmyslová výroba  |7 ph115928  |2 czenas 
650 0 7 |a energetika  |7 ph114471  |2 czenas 
650 0 7 |a obyvatelstvo  |7 ph123621  |2 czenas 
650 0 7 |a doprava  |7 ph114347  |2 czenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
650 0 9 |a world economics  |2 eczenas 
650 0 9 |a global changes  |2 eczenas 
650 0 9 |a industrial production  |2 eczenas 
650 0 9 |a energy industries  |2 eczenas 
650 0 9 |a population  |2 eczenas 
650 0 9 |a transportation  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
830 0 |a Vysokoškolská učebnice (Oeconomica) 
996 |1 HPUVV  |3 A 11067-V1  |4 N:P  |5 4202138261  |8 20140303  |9 339.9VOŠ  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 PJMHS  |3 F210432b  |4 N:P  |5 3142287191  |8 20160204  |9 339.9VOŠ  |f 81  |g 44187  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20160222 
996 |1 PSKLA  |3 F210432a  |4 N:G  |5 3142257660  |8 20120529  |9 339.9VOŠ  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120530 
996 |1 PSKLA  |3 F210432c  |4 N:P  |5 3142305044  |8 20170921  |9 339.9VOŠ  |f 81  |g 47597  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20170925 
996 |1 PSKLA  |3 F210432d  |4 N:P  |5 3142305045  |8 20170921  |9 339.9VOŠ  |f 81  |g 47597  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20170925 
996 |1 PSTUD  |3 F210432  |4 N:G  |5 3142254164  |8 20120229  |9 339.9VOŠ  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20120306