Švédština (nejen) pro samouky

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Nováková, Eva, 1959- (Autor), Robovská, Luisa, 1982- (Autor), Falkenström, Bertil, 1949- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-7335-261-5
Rok: Voznice : Leda, 2012
Vydání:1. vyd.
Témata:
LEADER 02251nam a22005777a 4500
001 000219314
003 CZ-PrVSE
005 20130409154307.0
007 ta
008 120529s2012 xr abc fr 000 0 cze d
015 |a cnb002368894 
020 |a 978-80-7335-261-5  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)798995431 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 0 |a cze  |a swe 
072 7 |a 811.113  |x Severogermánské jazyky  |2 Konspekt  |9 11 
072 9 |a 439.6-439.8  |x Specific Scandinavian languages  |2 Conspectus  |9 11 
080 |a 811.113.6  |2 MRF 
080 |a 81'36  |2 MRF 
080 |a 81'373  |2 MRF 
080 |a (07.063)81  |2 MRF 
080 |a (083.73)  |2 MRF 
080 |a (038)  |2 MRF 
099 9 |a 8-O-K-ŠVÉ 
100 1 |a Nováková, Eva,  |d 1959-  |7 mzk2007417361  |4 aut 
245 1 0 |a Švédština (nejen) pro samouky /  |c Eva Nováková Jíchová, Luisa Robovská, Bertil Falkenström 
246 3 0 |a Švédština pro samouky 
246 3 0 |a Švédština 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Voznice :  |b Leda,  |c 2012 
300 |a 343 s. :  |b il., mapy, portréty +  |e klíč, slovník (88 s.) + 2 CD 
500 |a Švédsko-český slovník 
650 0 7 |a švédština  |7 ph127893  |2 czenas 
650 0 7 |a mluvnice  |7 ph115331  |2 czenas 
650 0 7 |a slovní zásoba  |7 ph166083  |2 czenas 
655 7 |a jazykové učebnice, texty, příručky (B)  |7 fd600891  |2 czenas 
655 7 |a klíče  |7 fd132547  |2 czenas 
655 7 |a slovníky  |7 fd133454  |2 czenas 
650 0 9 |a Swedish language  |2 eczenas 
650 0 9 |a grammar  |2 eczenas 
650 0 9 |a vocabulary  |2 eczenas 
655 9 |a language textbooks, texts, handbooks (B)  |2 eczenas 
655 9 |a keys  |2 eczenas 
655 9 |a dictionaries  |2 eczenas 
700 1 |a Robovská, Luisa,  |d 1982-  |7 kv2011632772  |4 aut 
700 1 |a Falkenström, Bertil,  |d 1949-  |7 pna2012697608  |4 aut 
911 |a ABA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:9a28eec0-6678-11e4-b42a-005056827e52 
911 |a BOA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.mzk.cz/search/handle/uuid:9a28eec0-6678-11e4-b42a-005056827e52 
996 |1 PJMHS  |3 F211875  |4 N:P  |5 3142257653  |8 20120529  |9 8-O-K-ŠVÉ  |f 81  |g 31516  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |s CD 2x; příloha  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20120816