Udržitelné podnikání

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Zadražilová, Dana, 1958- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-245-1833-6
Rok: Praha : Oeconomica, 2011
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
LEADER 03878nam a22007337a 4500
001 000226102
003 CZ-PrVSE
005 20130607231858.0
007 ta
008 121002s2011 xr d fr 001 0 cze d
015 |a cnb002390116 
020 |a 978-80-245-1833-6  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)820693739 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 005  |x Management. Řízení  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 650  |x Management and auxiliary services  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 005.35  |2 MRF 
080 |a 17:658  |2 MRF 
080 |a 316.46  |2 MRF 
080 |a 658.114  |2 MRF 
080 |a 17  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
099 9 |a 005.3ZAD 
100 1 |a Zadražilová, Dana,  |d 1958-  |7 xx0010520  |4 aut 
245 1 0 |a Udržitelné podnikání /  |c Dana Zadražilová a kolektiv 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Oeconomica,  |c 2011 
300 |a 141 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a společenská odpovědnost firem  |7 ph257195  |2 czenas 
650 0 7 |a manažerská etika  |7 ph115761  |2 czenas 
650 0 7 |a vůdcovství  |7 ph127401  |2 czenas 
650 0 7 |a podnikání  |7 ph115766  |2 czenas 
650 0 7 |a etické a morální aspekty  |7 ph137599  |2 czenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
650 0 9 |a corporate social responsibility  |2 eczenas 
650 0 9 |a business ethics  |2 eczenas 
650 0 9 |a leadership  |2 eczenas 
650 0 9 |a business  |2 eczenas 
650 0 9 |a ethical and moral aspects  |2 eczenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
975 1 |a Filipová, Alena,  |d 1965-  |7 ola2006345423  |4 oth 
975 1 |a Křečková Kroupová, Zuzana,  |d 1972-  |7 vse2011648461  |4 oth 
975 1 |a Mokrejšová, Veronika,  |d 1985-  |7 mzk2011670024  |4 oth 
975 1 |a Průša, Přemysl,  |d 1980-  |7 mzk2007430834  |4 oth 
975 1 |a Vošta, Milan,  |d 1962-  |7 jn20001227310  |4 oth 
975 1 |a Zeman, Jiří  |7 ola2006319188  |4 oth 
996 |1 HPUVV  |3 A 10340-V1  |4 N:P  |5 4202136635  |8 20121210  |9 005.3ZAD  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 10340-V2  |4 N:P  |5 4202139213  |8 20150128  |9 005.3ZAD  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 PJMHS  |3 F212767c  |4 N:vl. tisk  |5 3142260256  |8 20121002  |9 005.3ZAD  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20121105 
996 |1 PJMSK  |3 F212767d  |4 N:vl. tisk  |5 3142260257  |8 20121002  |9 005.3ZAD  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20121102 
996 |1 PSKLA  |3 F212767a  |4 N:vl. tisk  |5 3142260254  |8 20121002  |9 005.3ZAD  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20121002 
996 |1 PSKLA  |3 F212767b  |4 N:vl. tisk  |5 3142260255  |8 20121002  |9 005.3ZAD  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20121002 
996 |1 PSKLA  |3 F212767ch  |4 N:náhrada  |5 3142322501  |8 20190830  |9 005.3ZAD  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20190830 
996 |1 PSKLA  |3 F212767e  |4 N:G  |5 3142262731  |8 20130117  |9 005.3ZAD  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20130117 
996 |1 PSKLA  |3 F212767f  |4 N:náhrada  |5 3142264187  |8 20130218  |9 005.3ZAD  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20130218 
996 |1 PSKLA  |3 F212767g  |4 N:P  |5 3142264408  |8 20130314  |9 005.3ZAD  |f 81  |g 35067  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20130314 
996 |1 PSKLA  |3 F212767h  |4 N:náhrada  |5 3142322500  |8 20190830  |9 005.3ZAD  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20190830 
996 |1 PSKLA  |3 F212767i  |4 N:náhrada  |5 3142343599  |8 20210219  |9 005.3ZAD  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20210219 
996 |1 PSTUD  |3 F212767  |4 N:vl. tisk  |5 3142260253  |8 20121002  |9 005.3ZAD  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20121005