Obchodní francouzština = Français commercial

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Kozmová, Jana, 1949- (Autor), Brouland, Pierre, 1963- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-266-0364-1
Rok: Brno : Edika, 2013
Vydání:2. přeprac. vyd.
Edice:Jazyky (Edika). Učebnice
Témata:
LEADER 02266nam a22005417a 4500
001 000242433
003 CZ-PrVSE
005 20140523230935.0
007 ta
008 130822s2013 xr a fr 000 0 cze d
015 |a cnb002479790 
020 |a 978-80-266-0364-1  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)859738299 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 0 |a cze  |a fre 
072 7 |a 811.133.1  |x Francouzština  |2 Konspekt  |9 11 
072 9 |a 440  |x French language  |2 Conspectus  |9 11 
080 |a 811.133.1  |2 MRF 
080 |a 81'36  |2 MRF 
080 |a 658.114  |2 MRF 
080 |a (075)  |2 MRF 
099 9 |a 8-FJ-K-OBCH 
100 1 |a Kozmová, Jana,  |d 1949-  |7 vse2005278965  |4 aut 
245 1 0 |a Obchodní francouzština =  |b Français commercial /  |c Jana Kozmová, Pierre Brouland 
246 3 1 |a Français commercial 
250 |a 2. přeprac. vyd. 
260 |a Brno :  |b Edika,  |c 2013 
300 |a 291 s. :  |b il. +  |e 1 CD (MP3) 
490 1 |a Jazyky. Učebnice 
500 |a Obálkový podnázev: vše, co potřebujete pro rozvoj písemného i ústního projevu 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Český a francouzský text 
650 0 7 |a francouzština  |7 ph135297  |2 czenas 
650 0 7 |a obchodní korespondence  |7 ph115515  |2 czenas 
650 0 7 |a podnikání  |7 ph115766  |2 czenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
650 0 9 |a French language  |2 eczenas 
650 0 9 |a commercial correspondence  |2 eczenas 
650 0 9 |a business  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Brouland, Pierre,  |d 1963-  |7 vse2005278966  |4 aut 
830 0 |a Jazyky (Edika).  |p Učebnice 
996 |1 HPUVV  |3 A 10709-V1  |4 N:P  |5 4202137578  |8 20130906  |9 811.133.1KOZ  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |s CD ROM  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 PJMJA  |3 F215917b  |4 N:P  |5 3142268380  |8 20130822  |9 8-FJ-K-OBCH  |f 85  |g 36725  |l UEP01  |m BOOK  |p MI  |q Studijní knihovna JM jazyky  |s CD  |t prezenční  |u UEP01  |v Ztráta  |w 20131104 
996 |1 PSKLA  |3 F215917a  |4 N:P  |5 3142268379  |8 20130822  |9 8-FJ-K-OBCH  |f 81  |g 36725  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |s CD  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20130918 
996 |1 PSTUD  |3 F215917  |4 N:P  |5 3142268378  |8 20130822  |9 8-FJ-K-OBCH  |f 85  |g 36725  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |s CD  |t prezenční  |u UEP01  |w 20130924