Základní metody sběru primárních dat v marketingovém výzkumu

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Tahal, Radek, 1970- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-7400-585-5
Rok: Praha : C.H. Beck, 2015
Vydání:Vydání první
Edice:Beckovy ekonomické učebnice
Témata:
LEADER 03138nam a22006017i 4500
001 000301384
003 CZ-PrVSE
005 20160226132916.0
007 ta
008 151026s2015 xr a fr 000 0 cze d
015 |a cnb002727860 
020 |a 978-80-7400-585-5  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)932000072 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
072 7 |a 658  |x Řízení a správa podniku  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 658  |x General management  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 658.8:005.52  |2 MRF_2003 
080 |a 303  |2 MRF_2003 
080 |a 005.311  |2 MRF_2003 
080 |a (075.8)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 658.8TAH 
100 1 |a Tahal, Radek,  |d 1970-  |7 xx0170470  |4 aut 
245 1 0 |a Základní metody sběru primárních dat v marketingovém výzkumu /  |c Radek Tahal 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b C.H. Beck,  |c 2015 
300 |a 99 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Beckovy ekonomické učebnice 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a marketingový výzkum  |7 ph115230  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální výzkum  |7 ph210144  |2 czenas 
650 0 7 |a sběr dat  |7 ph257831  |2 czenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
650 0 9 |a marketing research  |2 eczenas 
650 0 9 |a social research  |2 eczenas 
650 0 9 |a data collection  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
830 0 |a Beckovy ekonomické učebnice 
996 |1 HPUVV  |3 A 11876-V1  |4 N:P  |5 4202140147  |8 20151125  |9 658.8TAH  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 11876-V2  |4 N:P  |5 4202140148  |8 20151125  |9 658.8TAH  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 11876-V3  |4 N:P  |5 4202141249  |8 20170125  |9 658.8TAH  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HPUVV  |3 A 11876-V4  |4 N:P  |5 4202141313  |8 20170728  |9 658.8TAH  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 PJMHS  |3 F222271e  |4 N:P  |5 3142285968  |8 20151118  |9 658.8TAH  |f 81  |g 43539  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20160126 
996 |1 PJMSK  |3 F222271f  |4 N:P  |5 3142285969  |8 20151118  |9 658.8TAH  |f 81  |g 43539  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20160120 
996 |1 PSKLA  |3 F222271a  |4 N:P  |5 3142285909  |8 20151026  |9 658.8TAH  |f 81  |g 43539  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20151110 
996 |1 PSKLA  |3 F222271b  |4 N:P  |5 3142285910  |8 20151026  |9 658.8TAH  |f 81  |g 43539  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20151110 
996 |1 PSKLA  |3 F222271c  |4 N:P  |5 3142285911  |8 20151026  |9 658.8TAH  |f 81  |g 43539  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20151110 
996 |1 PSKLA  |3 F222271d  |4 N:P  |5 3142285967  |8 20151026  |9 658.8TAH  |f 81  |g 43539  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20151119 
996 |1 PSTUD  |3 F222271  |4 N:P  |5 3142285908  |8 20151026  |9 658.8TAH  |f 85  |g 43539  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20151127