Dějiny ekonomického myšlení

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Holman, Robert, 1953- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-7400-641-8
Rok: V Praze : C.H. Beck, 2017
Vydání:4. vydání
Edice:Beckovy ekonomické učebnice
Témata:
LEADER 03021cam a22005657i 4500
001 000348649
003 CZ-PrVSE
005 20171113092051.0
007 ta
008 170104s2017 xr a fr 000 0 cze d
015 |a cnb002866520 
020 |a 978-80-7400-641-8  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)975017644 
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
072 7 |a 330.8  |x Ekonomické teorie, doktríny, směry  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 330.1  |x Economic systems, schools, theories  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 330.8  |2 MRF_2003 
080 |a 330.8(091)  |2 MRF_2003 
080 |a (075.8)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 330.8HOL 
100 1 |a Holman, Robert,  |d 1953-  |7 jn20000400997  |4 aut 
245 1 0 |a Dějiny ekonomického myšlení /  |c Robert Holman a kol. 
250 |a 4. vydání 
264 1 |a V Praze :  |b C.H. Beck,  |c 2017 
300 |a xxv, 539 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Beckovy ekonomické učebnice 
500 |a Terminologický slovník 
504 |a Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstříky 
650 0 7 |a ekonomické teorie  |7 ph114428  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny ekonomických teorií  |7 ph492497  |2 czenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
650 0 9 |a economics (theory)  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of economic thought  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
830 0 |a Beckovy ekonomické učebnice 
996 |1 HSTU1  |3 A 12434-V1  |4 N:P  |5 4202141304  |8 20170208  |9 330.8HOL  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH studovna I  |t prezenční  |u UEP01 
996 |1 PJMHS  |3 F225128f  |4 N:náhrada  |5 3142332991  |8 20191121  |9 330.8HOL  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20191219 
996 |1 PJMHS  |3 F225128g  |4 N:náhrada  |5 3142332992  |8 20191121  |9 330.8HOL  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20191219 
996 |1 PKFIL  |3 F225128h  |4 N:náhrada  |5 3142333035  |8 20200123  |9 330.8HOL  |f 83  |l UEP01  |m BOOK  |q KFIL  |s DISLOK: Vlček, Miroslav - ISIS380  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20200218 
996 |1 PSKLA  |3 F225128a  |4 N:náhrada  |5 3142332986  |8 20191121  |9 330.8HOL  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20191121 
996 |1 PSKLA  |3 F225128b  |4 N:náhrada  |5 3142332987  |8 20191121  |9 330.8HOL  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20191121 
996 |1 PSKLA  |3 F225128c  |4 N:náhrada  |5 3142332988  |8 20191121  |9 330.8HOL  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20191121 
996 |1 PSKLA  |3 F225128d  |4 N:náhrada  |5 3142332989  |8 20191121  |9 330.8HOL  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20191121 
996 |1 PSKLA  |3 F225128e  |4 N:náhrada  |5 3142332990  |8 20191121  |9 330.8HOL  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20191121 
996 |1 PSTUD  |3 F225128  |4 N:P  |5 3142298729  |8 20170207  |9 330.8HOL  |f 84  |g 46430  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20170220