Soutěžní právo

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kindl, Jiří, 1979- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:978-80-7400-806-1
Rok: V Praze : C.H. Beck, 2021
Vydání:3. vydání
Edice:Beckovy mezioborové učebnice
Témata:
LEADER 01945nam a22005417i 4500
001 000683786
003 CZ-PrVSE
005 20210407094743.0
007 ta
008 210312s2021 xr fr 001 0 cze d
015 |a cnb003276124 
020 |a 978-80-7400-806-1  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1260124259 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006  |e rda 
072 7 |a 346  |x Hospodářské právo  |2 Konspekt  |9 16 
072 9 |a 343.07  |x Regulation of economic activity  |2 Conspectus  |9 16 
080 |a 346.546  |2 MRF_2003 
080 |a 347.77/.78  |2 MRF_2003 
080 |a (437.3)  |2 MRF_2003 
080 |a (4)  |2 MRF_2003 
080 |a (075.8)  |2 MRF_2003 
099 9 |a 346.5KIN 
100 1 |a Kindl, Jiří,  |d 1979-  |7 xx0045483  |4 aut 
245 1 0 |a Soutěžní právo /  |c Jiří Kindl a kol. 
250 |a 3. vydání 
264 1 |a V Praze :  |b C.H. Beck,  |c 2021 
300 |a xxxvi, 975 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Beckovy mezioborové učebnice 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a právo hospodářské soutěže  |7 ph115916  |2 czenas 
650 0 7 |a kartelové právo  |7 ph202152  |2 czenas 
650 0 7 |a právo duševního vlastnictví  |7 ph115915  |2 czenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 7 |a země Evropské unie  |7 ge131521  |2 czenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
650 0 9 |a competition law  |2 eczenas 
650 0 9 |a antitrust law  |2 eczenas 
650 0 9 |a intellectual property law  |2 eczenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
651 9 |a European Union countries  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
830 0 |a Beckovy mezioborové učebnice 
996 |1 PSTUD  |3 F232745  |4 N:P  |5 3142349128  |8 20210312  |9 346.5KIN  |f 84  |g 55321  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20210407