Research methods for business students

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Saunders, Mark, 1959-
Další autoři: Lewis, Philip, 1945-, Thornhill, Adrian.
Typ dokumentu: E-kniha
Jazyk:angličtina
ISBN:9781292016641
1292016647
9781292016627
1292016620
Rok: New York : Pearson Education, 2015.
Vydání:Seventh edition.
Témata:
On-line přístup:Plný text - nelze MVS
Informace o práci s e-knihami
Další údaje
Poznámka:Revised edition of Research methods for business students, 2012.
Fyzický popis:1 online resource (xxvi, 741 pages)