Research methods for business students

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Saunders, Mark, 1959-
Další autoři: Lewis, Philip, 1945-, Thornhill, Adrian.
Typ dokumentu: E-kniha
Jazyk:angličtina
ISBN:9781292016641
1292016647
9781292016627
1292016620
Rok: New York : Pearson Education, 2015.
Vydání:Seventh edition.
Témata:
On-line přístup:Plný text - nelze MVS
Informace o práci s e-knihami
LEADER 02235cam a2200613Mi 4500
001 000533418
003 OCoLC
005 20170630181520.0
006 m o d
007 cr |||||||||||
008 150521s2015 nyu o 000 0 eng d
STA |a NEZPRACOVANÝ IMPORT 
020 |a 9781292016641  |q (electronic bk.) 
020 |a 1292016647  |q (electronic bk.) 
020 |z 1292016647 
020 |z 9781292016627 
020 |z 1292016620 
035 |a (OCoLC)961899773 
050 4 |a HD30.4 
072 7 |a BUS  |x 041000  |2 bisacsh 
072 7 |a BUS  |x 055000  |2 bisacsh 
072 7 |a BUS  |x 059000  |2 bisacsh 
082 0 4 |a 650.072  |2 23 
100 1 |a Saunders, Mark,  |d 1959- 
245 1 0 |a Research methods for business students /  |c Mark Saunders, Philip Lewis, Adrian Thornhill. 
250 |a Seventh edition. 
264 1 |a New York :  |b Pearson Education,  |c 2015. 
300 |a 1 online resource (xxvi, 741 pages) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a computer  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online resource  |b cr  |2 rdacarrier 
500 |a Revised edition of Research methods for business students, 2012. 
590 |a eBooks on EBSCOhost  |b All EBSCO eBooks 
650 0 |a Business  |x Research. 
650 0 |a Business  |x Research  |x Data processing. 
650 7 |a BUSINESS & ECONOMICS  |x Management.  |2 bisacsh 
650 7 |a BUSINESS & ECONOMICS  |x Reference.  |2 bisacsh 
650 7 |a BUSINESS & ECONOMICS  |x Skills.  |2 bisacsh 
650 7 |a Business  |x Research.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst00842371 
650 7 |a Business  |x Research  |x Data processing.  |2 fast  |0 (OCoLC)fst00842373 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Lewis, Philip,  |d 1945- 
700 1 |a Thornhill, Adrian. 
856 4 0 |u https://login.zdroje.vse.cz/login?url=http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=1419381  |y Plný text - nelze MVS 
856 4 2 |u https://knihovna.vse.cz/e-zdroje/elektronicke-knihy/#ebsco  |y Informace o práci s e-knihami 
BAS |a EBSCO 
BAS |a EB 
LKR |a PAR  |b 000300058  |l UEP01  |r 776  |m E-book  |n Tištěná verze 
049 |a MAIN 
938 |a EBSCOhost  |b EBSC  |n 1419381 
994 |a 92  |b E2U